+ Logo Kampanyaları
Kullandığınız Yazılımdan Memnun Değilseniz Zaman Kaybetmeyin!
  

Rakip ürünlerden Tiger2'ye geçişte %30 ind

Gold'u Bırakıp Tiger2'ye Geçmenin Tam Zamanı!
  
  1. Mart sonuna kadar sürecek olan Gold'dan
 

+ Hizmetlerimiz

»
Özel Yazılımlar
»
Sunucu - Masaüstü - Dizüstü Pc
»
Web Tasarımı
»
İnternet Çözümleri
»
Network Sistemleri
»
Destek ve Danışmanlık
»
Logo Tiger Yetkinlik Merkezi
»
İşyeri ve Saha Otomasyonları
Web Tasarımı

İşyeriniz için en iyisini istediğinizi biliyoruz, Bizlerde en iyi referanslarımızdan olmanızı istiyoruz o halde tasarım, tanıtım, yayınlama işlerinizi sizi referansı olarak görmek isteyen bizler yapalım.

Logo Yazılım Destekli B2B, B2C ve tanıtım/reklam tasarımlarınız uzman elinden ve sorunsuz olarak zamanında çıksın. Hem sizler hemde sitenizi kullananlar memnun kalsın. Bizlerde portföyümüzde bizi referans gösteren bir müşterimiz daha olduğu için gurur duyalım.

      Sayfanız, sizi tam anlamıyla ifade edebilecek , ziyaretçilerinizin de sizden almak istediği her türlü bilgiyi rahatlıkla alabileceği bir şekilde olmalıdır.

      Tasarımın temel parçaları olan içerik, dizayn ve renkler tek tek özenle çalışılarak meydana getirilir.

      Web sayfasının tasarımında en önemli unsurlardan biri renk kullanımıdır.

      Renk, çevremizle kurduğumuz ilişkinin belirlenmesinde önemli bir yere sahiptir. Diğer unsurlardan daha başarılı olarak renk, monoton ve basit bir sayfayı canlı bir sayfa haline dönüştürebilir..

      Web sayfasında renk kullanımında unutulmaması gereken genel bir kural, fazla renk kullanımının tıpkı az renk kullanımında olduğu gibi dengesizlik yaratacağıdır.

      Yapıcı etkilerini görebilmek için, renk ölçülü olarak kullanılmalıdır.

      En uyumlu görüntüleri, renkleri tamamlayıcıları ile birlikte kullandığınızda elde edebilirsiniz.

Internet Nedir?

Internet'in ne olduğunu anlamak için iki kavramı anlamamız gerekir, bunlardan ilki (Local Area Network) Yerel Alan Ağı, ikincisi (Wide Area Network) Uzak Alan Ağı'dır. Bir Yerel Alan Ağı iki veya daha fazla bilgisayarın birbirlerini görerek çalışmasından meydana gelir. Banka Şubelerindeki bilgisayarlar güzel bir örnek olacak bizler için. Bir banka şubesindeki bilgisayarlar Yerel Alan Ağı'nı oluştururlar. Banka şubeleri ayrıca birbirlerine de bağlıdırlar, "online" terimini seneler önce onlardan öğrendik. Yani her şubenin Yerel Alan Ağı kendinden çok uzaklardaki diğer şubelerin Yerel Alan Ağı ile birbirlerini görürler. İşte bu tür bağlantılara, yani Yerel Ağların uzaktaki diğer Yerel Ağlara bağlanmasına Uzak Alan Ağı diyoruz. Sonunda Internet'e gelebildik Internet dünyadaki Yerel Alan Ağları'nın ve Uzak Alan Ağları'nın birbirine bağlanmasından başka bir şey değildir. Evimizdeki bilgisayarı, telefon hattı ile bu ağların bir üyesi yapmış oluruz.

Web Tasarımı ne demektir?

Konu web tasarımı olunca, tek bir tasarım akla gelmemeli. Web teknolojileri, görsel tasarımın yanında bazı teknik tasarımları da gerektiriyor. Bir web sitesini oluşturmak için bir görsel tasarıma, bir alt yapı tasarımına, bir arayüz tasarımına ve bir veri tabanı (database) tasarımına ihtiyaç duyulabilir. İşte bunların tamamı zaman zaman daha fazlası "Web Tasarımı" diyoruz.

Web sitesi oluşturmak için hangi hizmetlere ihtiyaç vardır?

Temel olarak yalnızca üç hizmete ihtiyacınız var;
1) Alan adı kaydı,
2) Web ev sahipliği hizmeti,
3) Web tasarımı.

Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın.

 

 
© Copyright 2007 | www.bistek.com.tr | Tüm Hakları Saklıdır.
Designed