+ Logo Kampanyaları
Kullandığınız Yazılımdan Memnun Değilseniz Zaman Kaybetmeyin!
  

Rakip ürünlerden Tiger2'ye geçişte %30 ind

Gold'u Bırakıp Tiger2'ye Geçmenin Tam Zamanı!
  
  1. Mart sonuna kadar sürecek olan Gold'dan
 

+ Hizmetlerimiz

»
Özel Yazılımlar
»
Sunucu - Masaüstü - Dizüstü Pc
»
Web Tasarımı
»
İnternet Çözümleri
»
Network Sistemleri
»
Destek ve Danışmanlık
»
Logo Tiger Yetkinlik Merkezi
»
İşyeri ve Saha Otomasyonları
Özel Yazılımlar

İstekleriniz doğrultusunda ihtiyaçlarınızın tamamını karşılayarak; Üzerinize dikilen elbise gibi hem bütçenize hem işinize uygun mükemmel çözümlerimizle Özel yazılım ihtiyaçlarınızı gideriyoruz.

Neden Özel Yazılım?
Her kuruluşun kendine özgü işleyişi ve ihtiyaçları vardır. Bu işleyiş, ihtiyaç firmaların alışkanlıklarından ve hedeflerinden dolayı hepsinde farklılık gösterir. Maksimum başarıyı elde etmek için kuruluşun hedeflerine en uygun yöntemi bulmak gerekir. Bundan dolayıdır ki işleyişi kolaylaştırmak ve rutin hale getirmek için bir araca gereksinim vardır. Genellikle araç olarak bilişim ortamı ve yazılımlar kullanılır. Standart üretilmiş yazılımlar firmanın işleyişine ve ihtiyaçlarına yeterli gelmeyebilir veya karşılık bulmayabilir. Öyleyse, firmalara fayda sağlayacak, bütün bu alışkanlıkları ve hedeflerini karşılayacak kendine özgü özel yazılımlara sahip olması gerekir.

Özel uygulama yazılımları
İçinde bulunduğumuz bu dönemde, Dünya üzerinde çok kullanılmakta olan ürün tanıtımı ve bayi uygulama yazılımları, ülkemizde de kıymet bulmaktadır. Özel uygulama yazılımları Türk firmalarınca da tercih edilmeye başlamış ve artık bir zorunluluk olmuştur.

 

 
© Copyright 2007 | www.bistek.com.tr | Tüm Hakları Saklıdır.
Designed